Clover’s 9th Annual Sustainability Report Highlights 2017 Achievements
24.04.2018

Clover Demonstrates its On-Going Commitment to Environmental Sustainability

Chicago, Ill. April 23, 2018. Clover Imaging Group (CIG), a global provider of imaging products, services and solutions, released its 8th annual Sustainability Report, released its 9th annual Sustainability Report, highlighting major environmental achievements and philanthropic initiatives from its global enterprises in the calendar year 2017.

Clover’s Sustainability Report details its ongoing commitment to strengthening the company’s environmental objectives, improving its environmental footprint, and empowering its employees to make a difference. Clover published significant achievements from its global facilities that the company overall:

• Collected at total of over 40 million units
• Recycled over 2 million lbs of materials
• Planted over 150,000 new trees
• Remanufactured over 18 million units
• 15.9% reduced packaging per order shipments

“Over the years, as our company has grown, so has our commitment to sustainability. The Clover we know today has expanded from a single facility in Ottawa, IL, to facilities throughout the world.” said George Milton, CEO for Clover Technologies Group. “We continue to develop as a company and deepen our understanding of sustainability and its impact on our long-term success. While we still have much to learn and achieve, our commitment to sustainable business practices remains strong.”

To view Clover’s 2017 Sustainability Report in its entirety, please visit: https://www.cloverimaging.eu/sustainability_report/index.html

About Clover Imaging Group

Centered around sustainable innovation, Clover Imaging Group (CIG) offers independent dealers, OEMs, and retailers a complete imaging and solutions platform. CIG’s broad array of products and services includes award-winning remanufactured printer cartridges and parts, a comprehensive suite of managed print and technology services, and unparalleled marketing and sales support. Far from its early beginnings as an ink and toner remanufacturer, CIG has evolved into a billion dollar enterprise backed by a world-class engineering, manufacturing and distribution infrastructure. These expansive capabilities enable CIG to provide a level of partnership unsurpassed in the aftermarket imaging space.

For more information on CIG, please visit: www.cloverimaging.eu

For Information regarding the Sustainability Report please contact:

Ginger Leaven
Associate General Counsel
815.431.8100 x1585
gleaven@clovertech.com

ИНФОРМАЦИЯ

Вы действительно хотите выйти?

Нажмите OK, чтобы переключить регион на Clover Imaging Group

Множественный выбор

Этот товар доступен для прямой продажи или обмена.
Пожалуйста, выберите ниже.

Получить данные учетной записи
Чтобы получить данные для входа, введите свой адрес электронной почты:

Пожалуйста, подождите...
Информация

Благодарим Вас за интерес к CIG! Технологии, обеспечивающие функционал нашего веб-сайта, поддерживаются только самыми современными веб-браузерами. Рекомендуем обновить браузер до последней версии Internet Explorer, Google Chrome или Mozilla Firefox.

Информация

Срок действия Вашей сессии истекает через 5 минута(ы).

Информация

Время сеанса истекло. Теперь Вы будете перенаправлены на домашнюю страницу.

Ошибка при получении данных
Upload logo

Допустимый формат: .jpg, .png, .bmp; Макс: 1024x768px; Min: 590x307px.

Информация о доставке ()

ИНФОРМАЦИЯ

Ваш документ создается. Ожидайте начала загрузки.

Условия и положения
Список адреса доставки Просмотреть все адреса
Нажмите на адрес, чтобы выбрать его
Добавить новый адрес доставки
* Обязательное поле
Как это работает?

Нажмите зеленую кнопку «Создать нового пользователя»

Для создания нового пользователя заполните поля формы. Укажите, какие разрешения будет иметь пользователь, придумайте имя и пароль. Нажмите «Сохранить». Вы получите электронное письмо, подтверждающее, что новый пользователь настроен успешно. Следуйте этой процедуре, чтобы настроить каждого нового пользователя.

После того, как Вы создали нового пользователя, он получит автоматическое письмо с логином и паролем. При необходимости изменить логин или пароль ему будут предоставлены соответствующие инструкции. Как у администратора, у Вас всегда будет доступ к удалению / редактированию пользователей, просмотру информации о профиле (включая пароль) и изменению их прав.

При необходимости отредактировать профиль пользователя, воспользуйтесь ссылками рядом с его учетной записью.

Если Вы удалите пользователя, его запись будет отображаться на странице «Удаленные пользователи». Вы сможете повторно активировать ее в любое время.

Загрузить Условия и Положения

Допустимый формат: .pdf; Максимальный размер файла: 5 МБ.

Загрузить логотип клиента

Допустимый формат: .jpg, .jpeg, .png, .bmp; Максимальный размер файла: 5 МБ.