CIG WINS RT MEDIA'S EXCELLENT SERVICE AWARD FOR 2017
02.11.2017

FOR IMMEDIATE RELEASE

Clover Imaging Group has once again been honored with a RT Media Industry Award, which they received at a special awards ceremony during the RemaxWorld Expo in Zhuhai, China

Chicago, Ill. November 1, 2017 – Clover Imaging Group (CIG) was recognized for the second year in a row at the RemaxWorld Expo in Zhuhai, China, which took place on October 12th.
This year, the RT Media Global Imaging Awards council received thousands of nominations from all over the world. Judges shortlisted those nominations and only considered 84 companies for the 13 awards.

One of those awards was presented to CIG for Excellent Service.
“It’s always very exciting to be recognized for an award like this,” said Luke Goldberg, EVP Global Sales and Marketing for Clover Imaging Group. “Service is at the heart of what we do. No matter how many great services and products we offer, no matter how many exciting strategic partnerships we form, if we didn’t constantly strive to serve our clients, none of that would matter. To be given an award because of the reputation we’ve earned for supporting our clients is absolutely amazing. Our employees work incredibly hard to ensure that we are always worthy of awards like this one, so I want to extend my gratitude to them, as well.”

Since MSE and CIG combined in 2014, clients have been raving about their results – evident by their 99.5% documented success rate. Last year, the company was honored with the Technology Innovation Award.

About Clover Imaging Group
Centered around sustainable innovation, Clover Imaging Group (CIG) offers independent dealers, OEMs, and retailers a complete imaging and solutions platform. CIG’s broad array of products and services includes award-winning remanufactured printer cartridges and parts, a comprehensive suite of managed print and technology services, and unparalleled marketing and sales support. Far from its early beginnings as an ink and toner remanufacturer, CIG has evolved into a billion dollar enterprise backed by a world-class engineering, manufacturing and distribution infrastructure. These expansive capabilities enable CIG to provide a level of partnership unsurpassed in the aftermarket imaging space.

For more information on CIG, please visit: www.cloverimaging.com

Contact:
Luke Goldberg
Global EVP Sales and Marketing
Luke.Goldberg@cloverimaging.com

ИНФОРМАЦИЯ

Вы действительно хотите выйти?

Нажмите OK, чтобы переключить регион на Clover Imaging Group

Множественный выбор

Этот товар доступен для прямой продажи или обмена.
Пожалуйста, выберите ниже.

Получить данные учетной записи
Чтобы получить данные для входа, введите свой адрес электронной почты:

Пожалуйста, подождите...
Информация

Благодарим Вас за интерес к CIG! Технологии, обеспечивающие функционал нашего веб-сайта, поддерживаются только самыми современными веб-браузерами. Рекомендуем обновить браузер до последней версии Internet Explorer, Google Chrome или Mozilla Firefox.

Информация

Срок действия Вашей сессии истекает через 5 минута(ы).

Информация

Время сеанса истекло. Теперь Вы будете перенаправлены на домашнюю страницу.

Ошибка при получении данных
Upload logo

Допустимый формат: .jpg, .png, .bmp; Макс: 1024x768px; Min: 590x307px.

Информация о доставке ()

ИНФОРМАЦИЯ

Ваш документ создается. Ожидайте начала загрузки.

Условия и положения
Список адреса доставки Просмотреть все адреса
Нажмите на адрес, чтобы выбрать его
Добавить новый адрес доставки
* Обязательное поле
Как это работает?

Нажмите зеленую кнопку «Создать нового пользователя»

Для создания нового пользователя заполните поля формы. Укажите, какие разрешения будет иметь пользователь, придумайте имя и пароль. Нажмите «Сохранить». Вы получите электронное письмо, подтверждающее, что новый пользователь настроен успешно. Следуйте этой процедуре, чтобы настроить каждого нового пользователя.

После того, как Вы создали нового пользователя, он получит автоматическое письмо с логином и паролем. При необходимости изменить логин или пароль ему будут предоставлены соответствующие инструкции. Как у администратора, у Вас всегда будет доступ к удалению / редактированию пользователей, просмотру информации о профиле (включая пароль) и изменению их прав.

При необходимости отредактировать профиль пользователя, воспользуйтесь ссылками рядом с его учетной записью.

Если Вы удалите пользователя, его запись будет отображаться на странице «Удаленные пользователи». Вы сможете повторно активировать ее в любое время.

Загрузить Условия и Положения

Допустимый формат: .pdf; Максимальный размер файла: 5 МБ.

Загрузить логотип клиента

Допустимый формат: .jpg, .jpeg, .png, .bmp; Максимальный размер файла: 5 МБ.