Rešenja za sopstvene robne marke (Private Label)

Vaš proizvod, vaša vizija…

Clover Imaging grupa nudi inovativna rešenja koja pomažu organizacijama da se razlikuju od drugih na tržištu. Sa našim rešenjima za sopstvene robne marke možemo vam pomoći da kreirate ponudu u sopstvenom brendu, koja je u skladu sa vašom marketinškom slikom. Ovim programom uskladićete vašu kompaniju sa ekološkom i visokokvalitetnom linijom proizvoda koja nudi značajne uštede.

Sa Private Label programom Clover Imaging grupe imate priliku da promovišete svoje proizvode na osnovu vaše jedinstvene go-to-market strategije, da se diferencirate na tržištu i da omogućite značajan rast svojih prihoda i profitabilnosti.

Kontaktirajte nas da saznate kako da se kvalifikujete za Private Label program.

Kontaktirajte nas

Prvoklasno upravljanje kategorijama

Iskustvo i resursi za upravljanje kategorijama kojima raspolaže Clover Imaging grupa pružaju vam informacije koje su vam potrebne kako biste doneli najbolje odluke za vaše poslovanje. Od upravljanja kategorijama i životnim ciklusom proizvoda do predviđanja prodaje i industrijske inteligencije, možete iskoristiti naše resurse kako biste maksimizirali svoj rast.

Naši prodajni eksperti će vam pružiti alate kojima možete pravilno pozicionirati svoj proizvod na tržištu i uvećati svoj tržišni udeo. Preko kataloga i veb podrške, kreiranja cena i informacija o proizvodu, mi ćemo sarađivati sa vašim timom kako bismo povećali prepoznatljivost brenda i njegov plasman.

Pomoći ćemo vam da:

  • budete prvi na tržištu sa vrhunskim prodavcima i proizvodima, i kreirate unosne poslovne prilike
  • upravljate kategorijama i životnim ciklusom proizvoda da biste obezbedili pravu ponudu proizvoda i maksimizirali mogućnosti za ostvarivanje prihoda
  • se konsultujete u vezi sa prodorom na tržište i vertikalnim tržišnim prilikama, kako biste izgradili kompletnu ponudu i rešenja
  • imate pregled kataloga i sajtova kako biste bili sigurni da se proizvod pravilno promoviše i da podignete svest o brendu
  • upravljate sadržajem proizvoda da biste jasno predstavili sadržaj proizvoda na tržištu, uključujući slike, specifikacije i marketinška autorska prava - povećavajući marketinške mogućnosti i mogućnosti prodaje
  • predvidite ishod lansiranja novog proizvoda na osnovu trendova u prodaji
  • imate stručni uvid u industrijske trendove i cene da biste bolje koristili mogućnosti na tržištu i povećali svoj tržišni udeo
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
 
Zatvori

INFORMACIJE
Zatvori

Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?

INFORMACIJE
Zatvori

Pritisnite OK da biste prebacili region na Clover Imaging Group

Višestruki izbor
Zatvori

Ova stavka je dostupna za direktnu prodaju ili razmenu kupovine
Molimo izaberite ispod.

Povrati informacije naloga
Zatvori
Da biste povratili informacije Vaše prijave, upišite Vaš email:
 
Molimo sačekajte...
Loader
Informacije

Hvala na interesovanju za CIG! Zbog visoke funkcionalnosti našeg sajta, možemo da podržimo samo najnovije web pretraživače. Preporučujemo da preuzmete najnoviju verziju Vašeg pretraživača Internet Explorer, Google Chrome ili Mozilla Firefox.

Informacije

Vaša sesija ističe za 5 minut(a).


Informacije

Vaša sesija je istekla. Vi ćete sada biti vraćeni na početnu stranicu.


Greška prilikom povraćaja informacija
Zatvori
Hvala
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Postavi logo
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .png, .bmp; Max:1024x768px; Min:590x307px.

Informacije dostave ()

Close
INFORMACIJE
Zatvori

Vaš dokument je kreiran. Molimo sačekajte dok ne započne preuzimanje.


Pravila i Uslovi
Zatvori
Lista adresa za dostavu Vidi sve adrese
Zatvori
Kliknite adresu da biste je izabrali
Dodaj novu Dostavu-na adresu
Zatvori
* Obavezno polje
Kako funkcioniše?
Zatvori

Kliknite zeleno dugme "Kreiraj novog korisnika"

Popunite polja u formularu za vašeg novog korisnika. Izaberite koje dozvole novi korisnik treba da ima i dodelite im korisničko ime i lozinku. Kliknite na Sačuvaj. Dobićete E-mail kojim se potvrđuje da je novi korisnik uspešno kreiran. Pratite ovu proceduru za podešavanje svakog novog korisnika.

Nakon što ste kreirali novog korisnika, on će dobiti automatski Email sa svojim novim korisničkim imenom i lozinkom. On će dobiti uputstva o tome kako da promeni svoju lozinku i moći će ako želi da izabere svoju šifru. Međutim, vi ćete kao administrator uvek imati pristup za brisanje / editovanje korisnika, moći ćete videti njihove informacije o profilu (uključujući i njihove lozinke) i menjati dozvole.

Ako treba da izmenite korisnika, postoje linkovi pored svakog korisnika sa kojima možete da izmenite ili izbrišete profil korisnika.

Ako želite da izbrišete korisnika, korisnik će se pojaviti na stranici izbrisanih korisnika i možete ga ponovo aktivirati u bilo kom trenutku ako je potrebno da to uradite.

CIG Video
Zatvori
Informacije
Zatvori

Otpremi Pravila i uslove
Zatvori

Dozvoljeni format: .pdf; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.

INFORMACIJE

Postavi logo kupca
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .jpeg, .png, .bmp; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.