Saopštenja za medije

Clover-ov deveti godišnji Izveštaj o održivosti ističe najžnačajnija dostignuća u 2017. godini
24.04.2018

Clover pokazuje kontinuiranu posvećenost održivosti životne sredine

Čikago, Ilinois 23. april 2018. godine Clover Imaging Group (CIG), globalni proizvođač kertridža u industriji štampe, usluga i rešenja objavio je svoj deveti godišnji Izveštaj o održivosti, ističući najvažnija ekološka dostignuća i filantropske inicijative svojih preduzeća širom sveta u kalendarskoj 2017. godini.

Clover-ov Izveštaj o održivosti detaljno predstavlja kontinuiranu posvećenost jačanju ekoloških ciljeva kompanije, unapređujući sopstveni ekološki uticaj i osnažujući svoje zaposlene da se angažuju u istom pravcu. Clover je objavio najznačajnija dostignuća svojih preduzeća širom sveta, uključujući sveukupno:

• Sakupljeno je preko 40 miliona praznih kaseta
• Reciklirano je preko 2 miliona lbs materijala (907.18 tona)
• Zasađeno je preko 150 000 novih stabala
• Reproizvedeno je preko 18 miliona novih kertridža
• Za 15.9% je smanjena upotreba pakovanja prilikom isporuka porudžbina

“Tokom godina, kako je rasla naša kompanija, tako je rasla i naša posvećenost održivosti. Danas znamo da se Clover proširio od jednog objekta u Otavi, država Ilinois do brojnih objekata širom sveta” rekao je Džordž Milton, Izvršni direktor Clover Technologies Group. “Nastavljamo da se razvijamo kao kompanija i da produbljujemo razumevanje u oblasti održivosti i njenom uticaju na naš dugoročni uspeh. Iako imamo još mnogo toga da naučimo i postignemo, naša posvećenost praksi održivog poslovanja ostaje snažna.”

Da biste u celini pogledali Clover-ov Izveštaj o održivosti, molimo Vas posetite: https://www.cloverimaging.eu/sustainability_report/index.html

O Clover Imaging Group

Usresređena na održivu inovativnost, Clover Imaging Group (CIG) nezavisnim dilerima, originalnim proizvođačima (OEM) i prodavcima nudi platformu sa gotovim rešenjima u oblasti štampe. CIG široka paleta proizvoda i usluga obuhvata reproizvedene kertridže i delove čija su tehnička rešenja nagrađivana, sveobuhvatan skup usluga u oblasti upravljanja štampom i tehnološkim rešenjima, kao i marketinšku i prodajnu podršku bez premca. Daleko od svojih ranih početaka kao ink i toner reproizvođač, CIG je evoluirao u preduzeće sa prihodom od milijardu dolara, podržano inženjeringom, proizvodnjom i distributivnom infrastrukturom svetske klase. Ove rastuće mogućnosti omogućavaju CIG-u da pruži partnersku podršku koja je neprevaziđena u industriji štampe.

Za više informacija, molimo Vas posetite: www.cloverimaging.eu

Kontakt:
Ginger Leaven
Associate General Counsel
815.431.8100 x1585
gleaven@clovertech.com

Zatvori

Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?

Pritisnite OK da biste prebacili region na Clover Imaging Group

Višestruki izbor
Zatvori

Ova stavka je dostupna za direktnu prodaju ili razmenu kupovine
Molimo izaberite ispod.

Povrati informacije naloga
Zatvori
Da biste povratili informacije Vaše prijave, upišite Vaš email:

Molimo sačekajte...
Informacije

Hvala na interesovanju za CIG! Zbog visoke funkcionalnosti našeg sajta, možemo da podržimo samo najnovije web pretraživače. Preporučujemo da preuzmete najnoviju verziju Vašeg pretraživača. Internet Explorer, Google Chrome ili Mozilla Firefox.

Informacije

Vaša sesija ističe za5minut(a).

Informacije

Vaša sesija je istekla. Vi ćete sada biti vraćeni na početnu stranicu.

Greška prilikom povraćaja informacija
Hvala
Postavi logo
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .png, .bmp; Max:1024x768px; Min:590x307px.

Informacije dostave ()

Zatvori

Vaš dokument je kreiran. Molimo sačekajte dok ne započne preuzimanje.

Pravila i Uslovi
Zatvori
Lista adresa za dostavu Vidi sve adrese
Zatvori
Kliknite adresu da biste je izabrali
Dodaj novu Dostavu-na adresu
* Obavezno polje
Kako funkcioniše?
Zatvori

Kliknite zeleno dugme "Kreiraj novog korisnika"

Popunite polja u formularu za vašeg novog korisnika. Izaberite koje dozvole novi korisnik treba da ima i dodelite im korisničko ime i lozinku. Kliknite na Sačuvaj. Dobićete E-mail kojim se potvrđuje da je novi korisnik uspešno kreiran. Pratite ovu proceduru za podešavanje svakog novog korisnika.

Nakon što ste kreirali novog korisnika, on će dobiti automatski Email sa svojim novim korisničkim imenom i lozinkom. On će dobiti uputstva o tome kako da promeni svoju lozinku i moći će ako želi da izabere svoju šifru. Međutim, vi ćete kao administrator uvek imati pristup za brisanje / editovanje korisnika, moći ćete videti njihove informacije o profilu (uključujući i njihove lozinke) i menjati dozvole.

Ako treba da izmenite korisnika, postoje linkovi pored svakog korisnika sa kojima možete da izmenite ili izbrišete profil korisnika.

Ako želite da izbrišete korisnika, korisnik će se pojaviti na stranici izbrisanih korisnika i možete ga ponovo aktivirati u bilo kom trenutku ako je potrebno da to uradite.

Otpremi Pravila i uslove
Zatvori

Dozvoljeni format: .pdf; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.

Postavi logo kupca
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .jpeg, .png, .bmp; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.