Saopštenja za medije

Najznačajnija dostignuća Clover-ovog 8.og godišnjeg Izveštaja o održivosti
11.09.2017

11. septembar 2017 – Porto, Portugalija - Clover Technologies Group, svetski lider u oporavku, obnovi, reproizvodnji i ponovnoj upotrebi poslovnih i elektronskih sredstava, objavio je 8. Izveštaj o održivosti istakavši glavna ekološka dostignuca i filantropske inicijative svojih preduzeca širom sveta u kalendarskoj 2016. godini.

Clover-ov Izveštaj o održivosti detaljno predstavlja kontinuiranu posvecenost jacanju ekoloških ciljeva kompanije, unapredujuci sopstveni ekološki uticaj i osnažujuci svoje zaposlene da se angažuju u istom pravcu. Clover je objavio najznacajnija dostignuca svojih preduzeca širom sveta, ukljucujuci sveukupno:

·        Sakupljeno je oko 50 miliona jedinica u poslovnim objektima

·        Reciklirano je preko 6 miliona lbs (oko 2.7 tone) materijala u 2016. Godini

·        Zasadeno je preko 50,000 novih stabala u 2016. Godini

·        Clover Imaging je reproizveo skoro 18 miliona jedinica

·        Clover Wireless je sakupio 4,885,525 jedinica

·        Clover Telecom je preusmerio 51,430 delova sa deponija

“Mi u Clover-u cinimo više, sa manje,” rekao je Jim Cerkleski, Izvršni direktor Clover Technologies Group. “Održivost je integrisana u svaku nit naše kompanije. Naša posvecenost globalnoj održivosti se može videti kroz citavo preduzece, od naših programa za sakupljanje preko istraživanja i razvoja do pakovanja i distribucije. Tražimo nacine kako da to radimo bolje sa najmanjim mogucim uticajem na životnu sredinu.”

Da biste u celini videli Clover-ov Izveštaj o održivosti, molimo Vas posetite: http://www.cloverimaging.eu/rs/sustainability_report/index.html

O Clover Technologies Group

Clover Technologies Group je svetski lider u pružanju pomoci preduzecima u povratu vrednosti putem inovacije novih rešenja na odbacene uredaje. Osnovan 1996. godine Clover je jedna od najbrže rastucih, privatnih kompanije u Sjedinjenim Americkim Državama sa preko 60 lokacija u 18 zemalja. Clover je najveci sakupljac i recikler praznih toner kertridža na svetu. Kompletan asortiman Clover-ovih toner i inkdžet kertridža je dostupan preko vodecih distributera kancelarijske opreme i prodavaca, a koji se prodaju pod razlicitim privatnim brendovima. Clover koristi identican vodeci industrijski model ponovne upotrebe proizvoda i materijala za servisiranje brzo šireceg tržišta bežicnih uredaja sa sveobuhvatnim rešenjima koja pokrivaju životni ciklus mobilnosti uredaja. Kako biste saznali više, posetite www.clovertech.com.

Kontakt:

Celine Coleman

Direktor marketinga EMEA

ccoleman@clovertech.eu

Zatvori

Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?

Pritisnite OK da biste prebacili region na Clover Imaging Group

Višestruki izbor
Zatvori

Ova stavka je dostupna za direktnu prodaju ili razmenu kupovine
Molimo izaberite ispod.

Povrati informacije naloga
Zatvori
Da biste povratili informacije Vaše prijave, upišite Vaš email:

Molimo sačekajte...
Informacije

Hvala na interesovanju za CIG! Zbog visoke funkcionalnosti našeg sajta, možemo da podržimo samo najnovije web pretraživače. Preporučujemo da preuzmete najnoviju verziju Vašeg pretraživača. Internet Explorer, Google Chrome ili Mozilla Firefox.

Informacije

Vaša sesija ističe za5minut(a).

Informacije

Vaša sesija je istekla. Vi ćete sada biti vraćeni na početnu stranicu.

Greška prilikom povraćaja informacija
Hvala
Postavi logo
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .png, .bmp; Max:1024x768px; Min:590x307px.

Informacije dostave ()

Zatvori

Vaš dokument je kreiran. Molimo sačekajte dok ne započne preuzimanje.

Pravila i Uslovi
Zatvori
Lista adresa za dostavu Vidi sve adrese
Zatvori
Kliknite adresu da biste je izabrali
Dodaj novu Dostavu-na adresu
* Obavezno polje
Kako funkcioniše?
Zatvori

Kliknite zeleno dugme "Kreiraj novog korisnika"

Popunite polja u formularu za vašeg novog korisnika. Izaberite koje dozvole novi korisnik treba da ima i dodelite im korisničko ime i lozinku. Kliknite na Sačuvaj. Dobićete E-mail kojim se potvrđuje da je novi korisnik uspešno kreiran. Pratite ovu proceduru za podešavanje svakog novog korisnika.

Nakon što ste kreirali novog korisnika, on će dobiti automatski Email sa svojim novim korisničkim imenom i lozinkom. On će dobiti uputstva o tome kako da promeni svoju lozinku i moći će ako želi da izabere svoju šifru. Međutim, vi ćete kao administrator uvek imati pristup za brisanje / editovanje korisnika, moći ćete videti njihove informacije o profilu (uključujući i njihove lozinke) i menjati dozvole.

Ako treba da izmenite korisnika, postoje linkovi pored svakog korisnika sa kojima možete da izmenite ili izbrišete profil korisnika.

Ako želite da izbrišete korisnika, korisnik će se pojaviti na stranici izbrisanih korisnika i možete ga ponovo aktivirati u bilo kom trenutku ako je potrebno da to uradite.

Otpremi Pravila i uslove
Zatvori

Dozvoljeni format: .pdf; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.

Postavi logo kupca
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .jpeg, .png, .bmp; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.