Saopštenja za medije

CLOVER OBJAVLJUJE IZVEŠTAJ O ODRŽIVOSTI ZA 2018. GODINU
29.08.2019

5 miliona kilograma otpada je preusmereno od deponija i preko 407,770 stabala drveća je zasađeno

ČIKAGO, IL – Danas je Clover Imaging Group, najveći svetski sakupljač i reproizvođač kertridža za štampače, objavio svoj Izveštaj o održivosti za 2018. godinu. Poslednjih 10 godina, Clover je objavljivao godišnji Izveštaj o održivosti, dokumentujući ekološke ciljeve i dostignuća poslovnih aktivnosti na svetskom nivou.

Neka od ključnih dostignuća u Izveštaju o održivosti za 2018. godinu uključuju:

-          Prikupljeno je preko 42.5 miliona praznih kaseta – što je omogućilo preusmeravanje 4.8 miliona kilograma otpada od deponija

-          Preko 407,770 stabala drveća je zasađeno preko PrintReleaf programa za pošumljavanje

-          Smanjen je broj pređenih milja tokom isporuka za 6.6% u odnosu na prethodnu godinu, odabirom najboljih lokacija za pošiljku

“Danas, više nego ikada ranije, preduzeća brinu o ekološkoj održivosti proizvoda koje kupuju, kao i preduzeća sa kojima žele da sarađuju. Mi nastavljamo da činimo napredak u poboljšanju održivosti životne sredine u okvirima našeg poslovanja, i proizvoda koje proizvodimo. Ponosni smo što možemo da podelimo naše rezultate, nove i kreativne strategije koje koristimo kako bismo umanjili uticaj na životnu sredinu” izjavio je George Milton, CEO, Clover Imaging Group.

Reproizvedeni kertridži kompanije Clover su ekološki odgovorna alternativa kertridžima za jednokratnu upotrebu. Kertridži koji su reproizvedeni su ponovo upotrebljeni, i data im je nova vrednost – što predstavlja najviši nivo odgovornosti prema životnoj sredini. Ovakav stav je više puta naglašavan od strane mnogih državnih agencija, uključujući i Agenciju za zaštitu životne sredine. Kada se preduzeće ili potrošač odluče na kupovinu reproizvedenog kertridža, smanjuju troškove štampanja, odvraćaju otpad od deponija i smanjuju sopstveni uticaj na zagađenje koji se ogleda u emisiji ugljen-dioksida.

Da biste pogledali Izveštaj o održivosti za 2018. godinu kompanije Clover, molimo Vas posetite www.cloverimaging.com/2018sustainabilityreport

Sve o Clover Imaging Group:

Usresređena na održive inovacije, Clover Imaging Group nudi nezavisnim dilerima, OEM proizvođačima i maloprodaji kompletnu platformu rešenja, proizvoda i usluga iz oblasti štampe. Širok asortiman proizvoda i usluga, uključuje nagrađivane reproizvedene kertridže i delove za štampače, paket usluga iz oblasti softversko-tehničke podrške upravljanja štampom, prodajnu i marketinšku podršku bez premca. Daleko od svojih početaka kao inkdžet i toner reproizvođač, Clover je evoluirao u svetski renomirano preduzeće, podržano od strane inženjerske, proizvodne i distributivne infrastrukture svetske klase. Ovakve sposobnosti omogućavaju kompaniji Clover da pruži neprevaziđeni nivo partnerstva u oblasti industrije štampe.

Za više informacija o kompaniji Clover, posetite: www.cloverimaging.eu

Zatvori

Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?

Pritisnite OK da biste prebacili region na Clover Imaging Group

Višestruki izbor
Zatvori

Ova stavka je dostupna za direktnu prodaju ili razmenu kupovine
Molimo izaberite ispod.

Povrati informacije naloga
Zatvori
Da biste povratili informacije Vaše prijave, upišite Vaš email:

Molimo sačekajte...
Informacije

Hvala na interesovanju za CIG! Zbog visoke funkcionalnosti našeg sajta, možemo da podržimo samo najnovije web pretraživače. Preporučujemo da preuzmete najnoviju verziju Vašeg pretraživača. Internet Explorer, Google Chrome ili Mozilla Firefox.

Informacije

Vaša sesija ističe za5minut(a).

Informacije

Vaša sesija je istekla. Vi ćete sada biti vraćeni na početnu stranicu.

Greška prilikom povraćaja informacija
Hvala
Postavi logo
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .png, .bmp; Max:1024x768px; Min:590x307px.

Informacije dostave ()

Zatvori

Vaš dokument je kreiran. Molimo sačekajte dok ne započne preuzimanje.

Pravila i Uslovi
Zatvori
Lista adresa za dostavu Vidi sve adrese
Zatvori
Kliknite adresu da biste je izabrali
Dodaj novu Dostavu-na adresu
* Obavezno polje
Kako funkcioniše?
Zatvori

Kliknite zeleno dugme "Kreiraj novog korisnika"

Popunite polja u formularu za vašeg novog korisnika. Izaberite koje dozvole novi korisnik treba da ima i dodelite im korisničko ime i lozinku. Kliknite na Sačuvaj. Dobićete E-mail kojim se potvrđuje da je novi korisnik uspešno kreiran. Pratite ovu proceduru za podešavanje svakog novog korisnika.

Nakon što ste kreirali novog korisnika, on će dobiti automatski Email sa svojim novim korisničkim imenom i lozinkom. On će dobiti uputstva o tome kako da promeni svoju lozinku i moći će ako želi da izabere svoju šifru. Međutim, vi ćete kao administrator uvek imati pristup za brisanje / editovanje korisnika, moći ćete videti njihove informacije o profilu (uključujući i njihove lozinke) i menjati dozvole.

Ako treba da izmenite korisnika, postoje linkovi pored svakog korisnika sa kojima možete da izmenite ili izbrišete profil korisnika.

Ako želite da izbrišete korisnika, korisnik će se pojaviti na stranici izbrisanih korisnika i možete ga ponovo aktivirati u bilo kom trenutku ako je potrebno da to uradite.

Otpremi Pravila i uslove
Zatvori

Dozvoljeni format: .pdf; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.

Postavi logo kupca
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .jpeg, .png, .bmp; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.