Saopštenja za medije

REBRENDIRANJE CLOVER IMAGING GROUP I PREDSTAVLJANJE NOVE STRATEGIJE, NOVOG LOGOA I VEB-SAJTA
06.03.2017

ZA OBJAVUREBRENDIRANJE CLOVER IMAGING GROUP I PREDSTAVLJANJE NOVE STRATEGIJE, NOVOG LOGOA I VEB-SAJTA
6. mart 2017. godine – Porto, Portugal – Clover Europe je danas objavio stvaranje Clover Imaging Group (CIG). Postavši više od marketinške grupacije, CIG se pridružuje Clover Wireless-u i Clover Telecom-u, kao zasebna celina u okviru Clover porodice.Clover Imaging Group, pokrenut prošle godine, bio je više konceptualan po prirodi, marketinška grupacija sa ciljem ujedinjenja brendova i usluga dostupnih putem Clover-ovog odeljenja u industriji štampe. Danas je CIG prodajni i marketinški pokretac stvoren da ponudi najsnažniju grupu proizvoda, usluga i rešenja na tržištu; sve iz jednog jedinstvenog entiteta zbog cega jeste broj jedan u industriji. Svi MSE, Dataproducts, freecolor i Re-Post proizvodi, kao i usluge ce od sada biti dostupni sa jednog prodajnog i marketinškog mesta, Clover Imaging Group.


“Preko 15 godina smo prikupljali grupu kompanija u industriji štampe koje su bile lideri i pokretaci inovacija, ali uzeto sveobuhvatno novi CIG je u mogucnosti da ponudi asortiman proizvoda, usluga i rešenja koji nece samo postaviti standard, vec ce služiti i kao globalna platforma za usmeravanje industrije napred” rekao je Eric Martin, predsednik Clover Imaging Group. “Novoosnovani CIG ce nastaviti da se razvija kako promene na tržištu budu zahtevale dodatne proizvode i usluge, što znaci da možete da ocekujete da ova grupa nastavlja da se proširuje i investira u našu zajednicku buducnost.”Sastavni deo lansiranja CIG-a i neprocenjiva korist kupcima je predstavljanje novog, najsavremenijeg CIG veb-sajta koji omogucava kupcima porucivanje celokupnog CIG asortimana kertridža, ink kertridža, frenking inkova, itd. sve na jednom mestu. Cloverimaging.eu je razvijen kroz intuitivni veb dizajn koji omogucava kupcima laku upotrebu sa bilo kog uredaja i ukljucuje mnoštvo karakteristika i najsavremenijih funkcionalnosti koje pojednostavljuju i usmeravaju proces kupovine.Robin Edwardes, komercijalni direktor EMEA prokomentarisao je “U EMEA novi Clover Imaging Group predstavlja najširi asortiman toner proizvoda, poslovnih i frenking ink kertridža, i vodecih MPS mogucnosti. Kompanija ce ponuditi najbolju dostupnost proizvoda, uz podršku brendovima i uverenje o IP bezbednosti u industriji štamparske opreme, kao i naš novi geografski fokusiran prodajni tim, tehnicki tim i tim za brigu o kupcima. Nastavljamo da radimo na osavremenjavanju lanca isporuke kako bismo unapredili nivo usluge svim našim kupcima, velikim i malim, a novi CIG veb-sajt ce obuhvatiti ovaj visoko orijentisani pristup, sa kupcima u centru pažnje.“###
O Clover Imaging Group


Clover Imaging Group (CIG) obezbeduje neuporedivo bolju podršku, mogucnosti sakupljanja i rešenja nezavisnim distributerima, originalnim proizvodacima (OEM) i prodavcima kroz specijalizovani kanal prodaje, i sastoji se od najuglednijih i najpoznatijih brendova u industriji ukljucujuci: MSE, Dataproducts, freecolor, Re-Post, Clover Environmental Solutions, collecture i Axess Managed Print Services. Ova impresivna grupa nudi najširi asortiman proizvoda i usluga na tržištu, uz podršku impresivne inženjerske infrastrukture, marketinških resursa, distributivnih mogucnosti i strateških partnera. Dovodeci sve aspekte našeg poslovanja u jedno, CIG je u mogucnosti da obezbedi neprevazideni nivo partnerstva u svetu reproizvedenih kertridža za štampu.Kontakt
Celine Coleman


Direktor marketinga EMEA


ccoleman@clovertech.eu

NAZAD PREUZMI PDF
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
 
Zatvori

INFORMACIJE
Zatvori

Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?

INFORMACIJE
Zatvori

Pritisnite OK da biste prebacili region na Clover Imaging Group

Višestruki izbor
Zatvori

Ova stavka je dostupna za direktnu prodaju ili razmenu kupovine
Molimo izaberite ispod.

Povrati informacije naloga
Zatvori
Da biste povratili informacije Vaše prijave, upišite Vaš email:
 
Molimo sačekajte...
Loader
Informacije

Hvala na interesovanju za CIG! Zbog visoke funkcionalnosti našeg sajta, možemo da podržimo samo najnovije web pretraživače. Preporučujemo da preuzmete najnoviju verziju Vašeg pretraživača Internet Explorer, Google Chrome ili Mozilla Firefox.

Informacije

Vaša sesija ističe za 5 minut(a).


Informacije

Vaša sesija je istekla. Vi ćete sada biti vraćeni na početnu stranicu.


Greška prilikom povraćaja informacija
Zatvori
Hvala
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Postavi logo
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .png, .bmp; Max:1024x768px; Min:590x307px.

Informacije dostave ()

Close
INFORMACIJE
Zatvori

Vaš dokument je kreiran. Molimo sačekajte dok ne započne preuzimanje.


Pravila i Uslovi
Zatvori
Lista adresa za dostavu Vidi sve adrese
Zatvori
Kliknite adresu da biste je izabrali
Dodaj novu Dostavu-na adresu
Zatvori
* Obavezno polje
Kako funkcioniše?
Zatvori

Kliknite zeleno dugme "Kreiraj novog korisnika"

Popunite polja u formularu za vašeg novog korisnika. Izaberite koje dozvole novi korisnik treba da ima i dodelite im korisničko ime i lozinku. Kliknite na Sačuvaj. Dobićete E-mail kojim se potvrđuje da je novi korisnik uspešno kreiran. Pratite ovu proceduru za podešavanje svakog novog korisnika.

Nakon što ste kreirali novog korisnika, on će dobiti automatski Email sa svojim novim korisničkim imenom i lozinkom. On će dobiti uputstva o tome kako da promeni svoju lozinku i moći će ako želi da izabere svoju šifru. Međutim, vi ćete kao administrator uvek imati pristup za brisanje / editovanje korisnika, moći ćete videti njihove informacije o profilu (uključujući i njihove lozinke) i menjati dozvole.

Ako treba da izmenite korisnika, postoje linkovi pored svakog korisnika sa kojima možete da izmenite ili izbrišete profil korisnika.

Ako želite da izbrišete korisnika, korisnik će se pojaviti na stranici izbrisanih korisnika i možete ga ponovo aktivirati u bilo kom trenutku ako je potrebno da to uradite.

CIG Video
Zatvori
Informacije
Zatvori

Otpremi Pravila i uslove
Zatvori

Dozvoljeni format: .pdf; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.

INFORMACIJE

Postavi logo kupca
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .jpeg, .png, .bmp; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.