Kreirano: 21.11.2019
Nezavisno testiranje kapaciteta štampe

Sa zadovoljstvom objavljujemo da je laboratorija Odeljenja za usklađivanje i standardizaciju kompanije Clover Serbia d.o.o. akreditovana od strane Akreditacionog tela Srbije (ATS) u skladu sa ISO/IEC 17025:2017.

Ova akreditacija potvrđuje da laboratorija ispunjava zahteve SRPS ISO/IEC 17025:2017 za obavljanje ispitivanja kao što je navedeno u važećem Obimu akreditacije. Obim sadrži sledeće standardne metode:

  • ISO/IEC 19752:2017 - Metoda za određivanje kapaciteta štampe toner kertridža na monohromatskim laserskim štampačima i multifunkcionalnim uređajima koji sadrže komponente štampača
  • ISO/IEC 19798:2017 - Metoda za određivanje kapaciteta štampe toner kertridža na laserskim štampačima i multifunkcionalnim uređajima u boji koji sadrže komponente štampača

U realnosti, toner kertridž može štampati više ili manje u odnosu na deklarisani kapacitet. Ovo zavisi od sadržaja odštampane stranice, vrste papira, stanja štampača i opštih uslova okruženja u kojem se štampa. Clover laboratorija određuje kapacitet toner kertdiža, npr. broj standardnih test strana odštampanih jednim toner kertridžom, sve dok se kertridž ne potroši.

Cilj laboratorije je da ostane visoko profesionalna, nepristrasna i nezavisana u odnosu na druga preduzeća kompanije Clover, sa fokusom na utvrđivanje kapaciteta štampe toner kertridža, koristeći identične ISO test procedure koje primenjuje i OEM.

Clover pažljivo prati uslove sredine pomoću automatizovane opreme kojom se obezbeđuje postizanje stabilnih uslova u okviru intervala testiranja. Naše kompetentno i obučeno osoblje sprovodi testove na dnevnom nivou, a svaki rezultat se proverava pre izdavanja izveštaja.

Ukratko, laboratorijskim testiranjima se potvrđuje i dokazuje da su poslati uzorci toner kertridža od strane kompanije Clover ispitivani nezavisno, i potvrđeni putem nezavisno proizvedenih i objektivnih izveštaja koji obezbeđuju transparentnost i poverenje naših kupaca.

U polju za pretragu iznad, pronađite toner kertridž koji želite da poručite, i poručite Vašu sertifikovanu, ekološki prihvatljivu OEM alternativu.

Kako biste preuzeli elektronsku verziju opisa akreditacije laboratorije, popunite formular ispod.


Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
 
Zatvori

INFORMACIJE
Zatvori

Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?

INFORMACIJE
Zatvori

Pritisnite OK da biste prebacili region na Clover Imaging Group

Višestruki izbor
Zatvori

Ova stavka je dostupna za direktnu prodaju ili razmenu kupovine
Molimo izaberite ispod.

Povrati informacije naloga
Zatvori
Da biste povratili informacije Vaše prijave, upišite Vaš email:
 
Molimo sačekajte...
Loader
Informacije

Hvala na interesovanju za CIG! Zbog visoke funkcionalnosti našeg sajta, možemo da podržimo samo najnovije web pretraživače. Preporučujemo da preuzmete najnoviju verziju Vašeg pretraživača. Internet Explorer, Google Chrome ili Mozilla Firefox.

Informacije

Vaša sesija ističe za5minut(a).


Informacije

Vaša sesija je istekla. Vi ćete sada biti vraćeni na početnu stranicu.


Greška prilikom povraćaja informacija
Zatvori
Hvala
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Postavi logo
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .png, .bmp; Max:1024x768px; Min:590x307px.

Informacije dostave ()

Close
INFORMACIJE
Zatvori

Vaš dokument je kreiran. Molimo sačekajte dok ne započne preuzimanje.


Pravila i Uslovi
Zatvori
Lista adresa za dostavu Vidi sve adrese
Zatvori
Kliknite adresu da biste je izabrali
Dodaj novu Dostavu-na adresu
Zatvori
* Obavezno polje
Kako funkcioniše?
Zatvori

Kliknite zeleno dugme "Kreiraj novog korisnika"

Popunite polja u formularu za vašeg novog korisnika. Izaberite koje dozvole novi korisnik treba da ima i dodelite im korisničko ime i lozinku. Kliknite na Sačuvaj. Dobićete E-mail kojim se potvrđuje da je novi korisnik uspešno kreiran. Pratite ovu proceduru za podešavanje svakog novog korisnika.

Nakon što ste kreirali novog korisnika, on će dobiti automatski Email sa svojim novim korisničkim imenom i lozinkom. On će dobiti uputstva o tome kako da promeni svoju lozinku i moći će ako želi da izabere svoju šifru. Međutim, vi ćete kao administrator uvek imati pristup za brisanje / editovanje korisnika, moći ćete videti njihove informacije o profilu (uključujući i njihove lozinke) i menjati dozvole.

Ako treba da izmenite korisnika, postoje linkovi pored svakog korisnika sa kojima možete da izmenite ili izbrišete profil korisnika.

Ako želite da izbrišete korisnika, korisnik će se pojaviti na stranici izbrisanih korisnika i možete ga ponovo aktivirati u bilo kom trenutku ako je potrebno da to uradite.

CIG Video
Zatvori
Informacije
Zatvori

Otpremi Pravila i uslove
Zatvori

Dozvoljeni format: .pdf; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.

INFORMACIJE

Postavi logo kupca
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .jpeg, .png, .bmp; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.