Kreirano: 06.03.2019
Dominique Moine, poznati MPS ekspert se pridružuje Clover Imaging Group

Clover Imaging Group sa zadovoljstvom najavljuje imenovanje gospodina Dominique Moine, na mesto Direktora MPS profesionlnih usluga EMEA, počev od 1. februara 2019. godine. U svojoj novoj ulozi, Dominque će u saradnji sa višim rukovodstvom kompanije Clover, određivati strategiju širenja Axess MPS programa i aktivnosti u oblasti EMEA regiona, zatim sarađivati sa regionalnim Clover prodajnim timovima pomažući im u uvođenju i predstavljanju benefita novog modela zasnovanog na uslugama u oblasti efikasnijeg upravljanja štampanjem (MPS).

Dominique je iskusan MPS ekspert sa preko 25 godina iskustva u industriji štampe. Prethodno je radio 14 godina u kompaniji Hewlett Packard kulminirajući na poziciji HP Arhitekte za MPS rešenja, formirajući inicijalne planove za MPS program u Evropi. Nakon napuštanja kompanije HP, vodio je sopstvenu MPS konslutantsku kuću duži niz godina, a potom je 7 godina radio za Konica Minolta poslovna rešenja u Francuskoj, vodeći njihove MPS programe. Nedavno je radio kao Menadžer grupnih rešenja za štampanje za kompaniju Lyreco.

“Prezadovoljni smo što se jedan iskusan profesionalac kao što je Dominique pridružio našem menadžment timu u EMEA regionu. Kombinacija Axess MPS rešenja uz potpuno IP i ekološki usaglašenu prirodu Clover reproizvedenih kertridža, pruža našim partnerskim kanalima prodaje snažnu kombinaciju proizvoda i usluga koja omogućava njihovim klijentima maksimalnu efikasnost instalirane flote štampača, istovremeno pomažući okruženju u očuvanju prirodne sredine upotrebom originalnih reproizvedenih kertridža koji ne narušavaju patente OEM proizvođača” izjavio je Mark Perry, Generalni direktor.


Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
 
Zatvori

INFORMACIJE
Zatvori

Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?

INFORMACIJE
Zatvori

Pritisnite OK da biste prebacili region na Clover Imaging Group

Višestruki izbor
Zatvori

Ova stavka je dostupna za direktnu prodaju ili razmenu kupovine
Molimo izaberite ispod.

Povrati informacije naloga
Zatvori
Da biste povratili informacije Vaše prijave, upišite Vaš email:
 
Molimo sačekajte...
Loader
Informacije

Hvala na interesovanju za CIG! Zbog visoke funkcionalnosti našeg sajta, možemo da podržimo samo najnovije web pretraživače. Preporučujemo da preuzmete najnoviju verziju Vašeg pretraživača. Internet Explorer, Google Chrome ili Mozilla Firefox.

Informacije

Vaša sesija ističe za5minut(a).


Informacije

Vaša sesija je istekla. Vi ćete sada biti vraćeni na početnu stranicu.


Greška prilikom povraćaja informacija
Zatvori
Hvala
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Postavi logo
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .png, .bmp; Max:1024x768px; Min:590x307px.

Informacije dostave ()

Close
INFORMACIJE
Zatvori

Vaš dokument je kreiran. Molimo sačekajte dok ne započne preuzimanje.


Pravila i Uslovi
Zatvori
Lista adresa za dostavu Vidi sve adrese
Zatvori
Kliknite adresu da biste je izabrali
Dodaj novu Dostavu-na adresu
Zatvori
* Obavezno polje
Kako funkcioniše?
Zatvori

Kliknite zeleno dugme "Kreiraj novog korisnika"

Popunite polja u formularu za vašeg novog korisnika. Izaberite koje dozvole novi korisnik treba da ima i dodelite im korisničko ime i lozinku. Kliknite na Sačuvaj. Dobićete E-mail kojim se potvrđuje da je novi korisnik uspešno kreiran. Pratite ovu proceduru za podešavanje svakog novog korisnika.

Nakon što ste kreirali novog korisnika, on će dobiti automatski Email sa svojim novim korisničkim imenom i lozinkom. On će dobiti uputstva o tome kako da promeni svoju lozinku i moći će ako želi da izabere svoju šifru. Međutim, vi ćete kao administrator uvek imati pristup za brisanje / editovanje korisnika, moći ćete videti njihove informacije o profilu (uključujući i njihove lozinke) i menjati dozvole.

Ako treba da izmenite korisnika, postoje linkovi pored svakog korisnika sa kojima možete da izmenite ili izbrišete profil korisnika.

Ako želite da izbrišete korisnika, korisnik će se pojaviti na stranici izbrisanih korisnika i možete ga ponovo aktivirati u bilo kom trenutku ako je potrebno da to uradite.

CIG Video
Zatvori
Informacije
Zatvori

Otpremi Pravila i uslove
Zatvori

Dozvoljeni format: .pdf; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.

INFORMACIJE

Postavi logo kupca
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .jpeg, .png, .bmp; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.