U srcu naše kompanije je strast za inovacijama i pružanjem vrhunskog kvaliteta, koja je utkana u sve aspekte našeg poslovanja, od istraživanja i razvoja do proizvodnje, pakovanja i marketinga. Sveobuhvatnu ponudu Clover Imaging grupe čine neki od najpoznatijih brendova i usluga u industriji, uključujući MSE, Dataproducts, freecolor, MICR Print Solutions i Re-Post.

MSE

MSE brend je vodeći brend Clover Imaging grupe. Poznat po inovacijama i vrhunskom kvalitetu, MSE je jedan od najpoznatijih brendova u industriji. MSE Intelligent Re-Engineering™ pristup koristi patentirane tehnologije, procese nad kojima postoji vlasništvo i stroge metode za testiranje koje kao rezultat imaju vašu najbolju alternativu OEM-u.

Kroz razne nagrade za proizvode i publikacije u industriji, proizvodi MSE brenda su prepoznati kao lider u kvalitetu toner kertridža.

Posetite mse-europe.com

Dataproducts

Dataproducts brend je poznat u industriji po vrhunskim performansama, beskompromisnoj pažnji prema detaljima i orijentisanosti ka korisnicima.

Podržan dugogodišnjom ekspertizom u OEM proizvodnji, Dataproducts je brend kojem se veruje - poznat po svom integritetu i kvalitetu.

Posetite dataproducts.eu

freecolor

freecolor je jedan od najuspešnijih brendova u Evropi, posebno u DACH regiji. Širok spektar freecolor potrošnog materijala za štampanje nudi rešenje za skoro svaki štampač.

freecolor je poznat po svojoj pouzdanosti i vrhunskom kvalitetu, i jedan je od najbolje opremljenih brendova jer ima sve ključne sertifikate kao što su LGA, Blue Angel i Nordic Swan. Broj test izveštaja za DIN 33870-1 i DIN 33870-2 je u stalnoj ekspanziji.

Posetite freecolor.de

Re-Post

Re-Post Postage potrošni materijal za štampanje pruža izuzetan kvalitet i performanse po povoljnoj ceni. Naša široka linija proizvoda je u potpunosti kompatibilna sa najpopularnijim franking mašinama (mašinama za poštarinu) i ima stopostotnu garanciju kvaliteta.

Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
 
Zatvori

INFORMACIJE
Zatvori

Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?

INFORMACIJE
Zatvori

Pritisnite OK da biste prebacili region na Clover Imaging Group

Višestruki izbor
Zatvori

Ova stavka je dostupna za direktnu prodaju ili razmenu kupovine
Molimo izaberite ispod.

Povrati informacije naloga
Zatvori
Da biste povratili informacije Vaše prijave, upišite Vaš email:
 
Molimo sačekajte...
Loader
Informacije

Hvala na interesovanju za CIG! Zbog visoke funkcionalnosti našeg sajta, možemo da podržimo samo najnovije web pretraživače. Preporučujemo da preuzmete najnoviju verziju Vašeg pretraživača Internet Explorer, Google Chrome ili Mozilla Firefox.

Informacije

Vaša sesija ističe za 5 minut(a).


Informacije

Vaša sesija je istekla. Vi ćete sada biti vraćeni na početnu stranicu.


Greška prilikom povraćaja informacija
Zatvori
Hvala
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Postavi logo
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .png, .bmp; Max:1024x768px; Min:590x307px.

Informacije dostave ()

Close
INFORMACIJE
Zatvori

Vaš dokument je kreiran. Molimo sačekajte dok ne započne preuzimanje.


Pravila i Uslovi
Zatvori
Lista adresa za dostavu Vidi sve adrese
Zatvori
Kliknite adresu da biste je izabrali
Dodaj novu Dostavu-na adresu
Zatvori
* Obavezno polje
Kako funkcioniše?
Zatvori

Kliknite zeleno dugme "Kreiraj novog korisnika"

Popunite polja u formularu za vašeg novog korisnika. Izaberite koje dozvole novi korisnik treba da ima i dodelite im korisničko ime i lozinku. Kliknite na Sačuvaj. Dobićete E-mail kojim se potvrđuje da je novi korisnik uspešno kreiran. Pratite ovu proceduru za podešavanje svakog novog korisnika.

Nakon što ste kreirali novog korisnika, on će dobiti automatski Email sa svojim novim korisničkim imenom i lozinkom. On će dobiti uputstva o tome kako da promeni svoju lozinku i moći će ako želi da izabere svoju šifru. Međutim, vi ćete kao administrator uvek imati pristup za brisanje / editovanje korisnika, moći ćete videti njihove informacije o profilu (uključujući i njihove lozinke) i menjati dozvole.

Ako treba da izmenite korisnika, postoje linkovi pored svakog korisnika sa kojima možete da izmenite ili izbrišete profil korisnika.

Ako želite da izbrišete korisnika, korisnik će se pojaviti na stranici izbrisanih korisnika i možete ga ponovo aktivirati u bilo kom trenutku ako je potrebno da to uradite.

CIG Video
Zatvori
Informacije
Zatvori

Otpremi Pravila i uslove
Zatvori

Dozvoljeni format: .pdf; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.

INFORMACIJE

Postavi logo kupca
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .jpeg, .png, .bmp; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.