U okviru Clover Imaging grupe ekološki smo osvešćeni u svakoj oblasti našeg poslovanja i posvećeni smo ulaganjima u čiste i ekološke tehnologije i procese. Naše inovativne usluge i programi za prikupljanje pružaju našim kupcima priliku da unaprede svoje procese upravljanja prirodnim resursima, istovremeno nam omogućavajući da proizvodimo kertridže najvišeg kvaliteta za vas i vaše klijente.

Programi prikupljanja

collecture

collecture programi nude najveću moguću zaštitu naših prirodnih resursa i obezbeđuju da svaki primljeni proizvod bude ponovo upotrebljen, reproizveden ili recikliran na bezbedan i siguran način.

collecture je poznat i priznat u celoj DACH regiji (D - Nemačka, B - Austrija, CH - Švajcarska), ali je operativan i u Velikoj Britaniji i drugim evropskim državama. Ovaj program je posvećen stvaranju inovativnih rešenja za životnu sredinu koja će učiniti preduzeća i privatne zajednice čistijim i boljim mestima. Sa collecture programima kompanije mogu da recikliraju kancelarijski elektronski otpad na jednostavan i bezbedan način.

collecture.de

collecture.co.uk

PrintReleaf

Softver za održivi razvoj

Clover Imaging grupa se udružila sa PrintReleaf da bi osnažila naše dilere da sertifikovano smanje svoj uticaj štampanja na životnu sredinu sadnjom drveća kroz globalnu mrežu projekata pošumljavanja.

PrintReleaf se lako integriše sa našim programom Auto Supplies Management i pomoću njega naši kupci i njihovi krajnji korisnici mogu da izračunaju svoju potrošnju drveta i prate uticaje svojih inicijativa vezanih za održivi razvoj i očuvanje životne sredine.

Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
 
Zatvori

INFORMACIJE
Zatvori

Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?

INFORMACIJE
Zatvori

Pritisnite OK da biste prebacili region na Clover Imaging Group

Višestruki izbor
Zatvori

Ova stavka je dostupna za direktnu prodaju ili razmenu kupovine
Molimo izaberite ispod.

Povrati informacije naloga
Zatvori
Da biste povratili informacije Vaše prijave, upišite Vaš email:
 
Molimo sačekajte...
Loader
Informacije

Hvala na interesovanju za CIG! Zbog visoke funkcionalnosti našeg sajta, možemo da podržimo samo najnovije web pretraživače. Preporučujemo da preuzmete najnoviju verziju Vašeg pretraživača Internet Explorer, Google Chrome ili Mozilla Firefox.

Informacije

Vaša sesija ističe za 5 minut(a).


Informacije

Vaša sesija je istekla. Vi ćete sada biti vraćeni na početnu stranicu.


Greška prilikom povraćaja informacija
Zatvori
Hvala
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Postavi logo
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .png, .bmp; Max:1024x768px; Min:590x307px.

Informacije dostave ()

Close
INFORMACIJE
Zatvori

Vaš dokument je kreiran. Molimo sačekajte dok ne započne preuzimanje.


Pravila i Uslovi
Zatvori
Lista adresa za dostavu Vidi sve adrese
Zatvori
Kliknite adresu da biste je izabrali
Dodaj novu Dostavu-na adresu
Zatvori
* Obavezno polje
Kako funkcioniše?
Zatvori

Kliknite zeleno dugme "Kreiraj novog korisnika"

Popunite polja u formularu za vašeg novog korisnika. Izaberite koje dozvole novi korisnik treba da ima i dodelite im korisničko ime i lozinku. Kliknite na Sačuvaj. Dobićete E-mail kojim se potvrđuje da je novi korisnik uspešno kreiran. Pratite ovu proceduru za podešavanje svakog novog korisnika.

Nakon što ste kreirali novog korisnika, on će dobiti automatski Email sa svojim novim korisničkim imenom i lozinkom. On će dobiti uputstva o tome kako da promeni svoju lozinku i moći će ako želi da izabere svoju šifru. Međutim, vi ćete kao administrator uvek imati pristup za brisanje / editovanje korisnika, moći ćete videti njihove informacije o profilu (uključujući i njihove lozinke) i menjati dozvole.

Ako treba da izmenite korisnika, postoje linkovi pored svakog korisnika sa kojima možete da izmenite ili izbrišete profil korisnika.

Ako želite da izbrišete korisnika, korisnik će se pojaviti na stranici izbrisanih korisnika i možete ga ponovo aktivirati u bilo kom trenutku ako je potrebno da to uradite.

CIG Video
Zatvori
Informacije
Zatvori

Otpremi Pravila i uslove
Zatvori

Dozvoljeni format: .pdf; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.

INFORMACIJE

Postavi logo kupca
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .jpeg, .png, .bmp; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.