VAŠE KOMPLETNO REŠENJE U INDUSTRIJI ŠTAMPE

Transformisali smo naš portfolio kako bismo za vas kreirali jedinstvenu platformu za sve proizvode, usluge i rešenja u oblasti štampe. Naša nova platforma omogućava vam da lakše nego ikada izađete u susret promenljivim potrebama svojih kupaca i steknete konkurentsku prednost. Upoznajte novu Clover Imaging grupu (CIG).
Saznajte više

Industrija štampe

Saznajte više o CIG vodećim brendovima, kompanijama i programima. Sada Vam je sve ovo na raspolaganju sa jednog pouzdanog resursa.
Saznajte više

Rešenja

Istražite sveobuhvatnu paletu rešenja koje nudi CIG. Od marketinga usmerenom ka krajnjem korisniku, preko treninga i podrške proizvodima, CIG je posvećen pružanju resursa potrebnih za rast vašeg poslovanja.
Istražite rešenja

Ekološke usluge

Iskoristite CIG-ove inovativne programe za prikupljanje praznih kaseta i PrintRelief™ integraciju koja će Vam pomoći da ispunite svoje ciljeve održivosti životne sredine.
O ekološkim uslugama

Nove granice u industriji štampe

Više izbora. Neograničena mogućnost.

Od rešenja za kreiranje sopstvenih robnih marki do MPS Intelligent Re-Engineered kertridža, proizvodi Clover Imaging grupe su vodeća alternativa skupim OEM proizvodima. Naše investicije u tehnologije nad kojima postoje vlasnička prava, kao i u robotiku i automatizaciju procesa, omogućavaju nam da ponudimo najraznovrsniju paletu proizvoda vrhunskih performansi u industriji.

Pročitajte više

CIG najavljuje nov proizvod za Kyocera ECOSYS M6030/6530

Kreirano: 11.07.2017
Kyocera Ecosys P6130cdn A4 laserski štampač u boji pogodan je za mala i srednja preduzeća i dizajniran je da radi pod velikim radnim opterećenjima. Brzina štampe je 30 stranica u minuti za mono i štampu u boji, a brzina izlaska prve stranice je manja od 7 sekundi za mono i 8 sekundi za štampu u boji. Maksimalni mesečni obim štampe je do 100.000 stranica.
Pročitajte više

CIG najavljuje nov proizvod za Kyocera ECOSYS M6035/6535

Kreirano: 04.07.2017
Kyocera Ecosys P6035cdn A4 laserski štampač u boji pogodan je za mala i srednja preduzeća i dizajniran je da upravlja velikim radnim opterećenjima. Brzina štampe je 35 stranica u minuti za mono i štampu u boji, a brzina izlaska prve strane je manja od 6,5 sekundi za mono i 7,5 sekundi za štampu u boji. Maksimalni mesečni obim štampe je do 100.000 stranica. Ovaj proizvod je deo porodice Ecosys koja je poznata po OPC-ima sa dužim životnim ciklusom.
Pročitajte više

CIG najavljuje nov proizvod za OKI B432 HY

Kreirano: 28.06.2017
Mono LED štampač OKI B432 A4 sa brzinom štampanja od 40 ppm predstavlja pristupačno rešenje za male radne grupe. Štampač ima ugrađenu dupleks funkcionalnost za dvostrano štampanje, a brzina izlaska prve strane je manja od 5 sekundi. Maksimalni mesečni obim štampe je do 80.000 stranica.
Pročitajte više
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
Informacije
Zatvori
 
Zatvori

INFORMACIJE
Zatvori

Da li ste sigurni da želite da se izlogujete?

INFORMACIJE
Zatvori

Pritisnite OK da biste prebacili region na Clover Imaging Group

Višestruki izbor
Zatvori

Ova stavka je dostupna za direktnu prodaju ili razmenu kupovine
Molimo izaberite ispod.

Povrati informacije naloga
Zatvori
Da biste povratili informacije Vaše prijave, upišite Vaš email:
 
Molimo sačekajte...
Loader
Informacije

Hvala na interesovanju za CIG! Zbog visoke funkcionalnosti našeg sajta, možemo da podržimo samo najnovije web pretraživače. Preporučujemo da preuzmete najnoviju verziju Vašeg pretraživača. Internet Explorer, Google Chrome ili Mozilla Firefox.

Informacije

Vaša sesija ističe za5minut(a).


Informacije

Vaša sesija je istekla. Vi ćete sada biti vraćeni na početnu stranicu.


Greška prilikom povraćaja informacija
Zatvori
Hvala
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Video materijal
Zatvori
Postavi logo
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .png, .bmp; Max:1024x768px; Min:590x307px.

Informacije dostave ()

Close
INFORMACIJE
Zatvori

Vaš dokument je kreiran. Molimo sačekajte dok ne započne preuzimanje.


Pravila i Uslovi
Zatvori
Lista adresa za dostavu Vidi sve adrese
Zatvori
Kliknite adresu da biste je izabrali
Dodaj novu Dostavu-na adresu
Zatvori
* Obavezno polje
Kako funkcioniše?
Zatvori

Kliknite zeleno dugme "Kreiraj novog korisnika"

Popunite polja u formularu za vašeg novog korisnika. Izaberite koje dozvole novi korisnik treba da ima i dodelite im korisničko ime i lozinku. Kliknite na Sačuvaj. Dobićete E-mail kojim se potvrđuje da je novi korisnik uspešno kreiran. Pratite ovu proceduru za podešavanje svakog novog korisnika.

Nakon što ste kreirali novog korisnika, on će dobiti automatski Email sa svojim novim korisničkim imenom i lozinkom. On će dobiti uputstva o tome kako da promeni svoju lozinku i moći će ako želi da izabere svoju šifru. Međutim, vi ćete kao administrator uvek imati pristup za brisanje / editovanje korisnika, moći ćete videti njihove informacije o profilu (uključujući i njihove lozinke) i menjati dozvole.

Ako treba da izmenite korisnika, postoje linkovi pored svakog korisnika sa kojima možete da izmenite ili izbrišete profil korisnika.

Ako želite da izbrišete korisnika, korisnik će se pojaviti na stranici izbrisanih korisnika i možete ga ponovo aktivirati u bilo kom trenutku ako je potrebno da to uradite.

CIG Video
Zatvori
Informacije
Zatvori

Otpremi Pravila i uslove
Zatvori

Dozvoljeni format: .pdf; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.

Postavi logo kupca
Zatvori

Dozvoljeni format: .jpg, .jpeg, .png, .bmp; Maksimalna veličina datoteke: 5MB.